Top navigation

Top navigation

 

Velkommen til Investeringsforeningen BIL Danmark

Foreningen har på ordinær generalforsamling i april 2016 ændret navn fra Investeringsforeningen BIL Nordic Invest til Investeringsforeningen BIL Danmark.

BIL Danmark er en specialiseret udbyder af investeringsforeningsafdelinger med fokus på det danske marked. BIL Danmark er etableret i 1998 og udbyder i dag en afdeling med danske small cap aktier, som du kan læse mere om her på siden.

Målsætningen for BIL Danmark er at skabe et kontinuerligt højt afkast til medlemmerne – et afkast, der ligger i top blandt sammenlignelige investeringsforeninger på markedet. Resultaterne af denne målsætning har i årenes løb udløst en række priser og udmærkelser til BIL Danmark fra både nationale og Internationale ratingbureauer som fx Morningstar, Sharp Award og Lipper.

BIL Danmark arbejder sammen med en række lokale pengeinstitutter, som tilbyder rådgivning i foreningens afdeling. Du kan finde listen over disse pengeinstitutter nederst her på siden.

Forvaltningen af de enkelte afdelinger varetages af BIL Danmark, filial af Banque Internationale à Luxembourg S.A., som er en professionel og specialiseret kapitalforvalter med mange års erfaring og fokus på danske aktier og obligationer.  Banque Internationale à Luxembourg S.A. er Luxembourgs ældste bank fra 1856 og den tredje største bank i landet. Som medlem af BIL Danmark er du således sikret en professionel og kompetent forvaltning af din formue.

Du kan finde de mest nødvendige oplysninger om foreningen her på hjemmesiden. Har du brug for yderligere information, kan du kontakte dit lokale pengeinstitut, en af vores samarbejdspartnere eller BIL Danmark direkte.

God fornøjelse på vores hjemmeside – vi håber, du finder os interessante i forbindelse med dine investeringer.

Samarbejdspartnere:
 

Acta Asset Management Alm Brand Bank Artha Kapitalforvaltning
Asset Allocation Instituttet Københavns Andelskasse BIL Luxembourg
Eik Banki Nordnet Middelfart Sparekasse
Nordfyns Bank Saxo Ebank Nykredit
Ringkjøbing Landbobank Sparekassen Vendsyssel Skjern Bank
Sparekassen Fyn